Dijital Eğitim Videoları

DİJİTAL EĞİTİM VELİ ORYANTASYON VİDEOLARI

Dijital Eğitim kapsamında öğrencilerimizin kullandığı temel araçlarla ilgili kullanım bilgileri aşağıdaki videolarda anlatılmaktadır. Bu videoları izleyerek, öğrencilerin ders aktivitelerini, ödevleri yapma durumunu, sınav performanslarını, not ve davranış durumlarını nasıl takip edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

• VCLOUD NASIL KULLANILIR

Bu videoda, VCloud platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

VELİ

ÖĞRENCİ

• RAUNT NASIL KULLANILIR

Bu videoda, Raunt platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

• VİTAMİN NASIL KULLANILIR

Bu videoda, Vitamin platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

• ROSETTASTONE NASIL KULLANILIR

Bu videoda, RosettaStone platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

• ONENOTE NASIL KULLANILIR

Bu videoda, OneNote platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

• HIZLIGO NASIL KULLANILIR

Bu videoda, HızlıGo platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

• E-OKUL NASIL KULLANILIR

Bu videoda, e-okul platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.