İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ

Microsoft ve Sebit’in Türkiye’deki tek proje okulu olan Vizyon Koleji insan kaynakları alanında yapmış olduğu çalışmalarla bu yıl da en prestijli ödüllerden olan “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

Vizyoner Öğretmen Akademisi’ni kurarak öğretmen eğitimine ve gelişimine en fazla yatırım yapan okullardan biri olan Vizyon Koleji’ne 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda 50 öğretmenlik pozisyon için 30.000’in üzerinde başvuru geldi.

İnsan kaynakları biriminin teker teker özgeçmişleri inceleyerek başvuru sahiplerine hızlı bir şekilde geri dönüş yapması üzerine Kariyer.Net, Vizyon Koleji’ni “İnsana Saygı Ödülü” ile ödüllendirdi.

Geçtiğimiz yıl başvuru yapan 20.000’i aşkın öğretmene de aynı şekilde geri dönüş sağlayan Vizyon Koleji “İnsana Saygı Ödülü” ile ödüllendirilmişti. Vizyon Koleji böylece iki yıl üst üste bu ödülü kazanan ilk ve tek okul oldu.