BURADA HEM MİLLİ, HEM DE MANEVİ DEĞERLERİ OLAN DENGELİ BİREYLER YETİŞİYOR.

Kültürel kökleri Anadolu’dan gelen, Türkiye kadar güzel bir gençlik yetiştiriyoruz.

Vizyon Koleji vatan sevgisi ile dolu, bin yıllık şanlı tarihinin her dönemini iyi bilen; vatanın, cumhuriyetin ve demokrasinin kıymetini asla unutmayacak ve onları her zaman koruyup savunacak bilinçte bireyler yetiştirmeyi hedefler. Vizyon Koleji öğrencisi geleceğin gücünü, geçmişinden aldığını bilir ve ülkemizin şanlı tarihi ile her zaman gurur duyar. Milli ve manevi değerler eğitimimize ait müfredat ve etkinlikler öğrencilerimize bu bilinci aşılamak üzere özenle oluşturulmaktadır.

‘’İnsanların en hayırlısı, insanlara yararı olandır. Sözün en hayırlısı, az ve anlaşılır olanıdır. ‘’  Hz. Mevlana.

Biz öğrencilerimizin temel manevi değerlerinin ‘’Mesnevi  tadında’’ ve ‘’dengeli’’ bir biçimde oluşmasını önemsiyoruz. Vizyon Kolejinde dini değerler eğitiminin amacı, M.E.B. müfredatına uygun olarak, dinimiz İslamın güzel ahlaki değerlerini ve temel şartlarını yaş gruplarına uygun içerik ve etkinliklerle öğrencilerimize kazandırmaktır.