CEM ARITULUK

Kurucu

Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi mezunu. Uzun yıllar Ankara'nın önde gelen dil okullarından birinin yöneticiliğini yaptıktan sonra, akademik danışmanlık sektörünün prestijli markalarından biri olan ELT Akademik Danışmanlık şirketini kurdu. Yurtdışında çok sayıda üniversite ve eğitim kurumunun Türkiye'deki temsilciliğini yaptığı bu yıllarda bir yandan çok sayıda öğrenciye yurtdışında eğitim ve kariyer danışmanlığı yaparken, aynı zamanda gelişmiş ülkelerin önde gelen eğitim kurumlarının işleyiş ve kalite standartlarını da yerinde inceleyerek yakından tanıma fırsatı buldu. ISTE ve iNACOL üyesi olan Arıtuluk, eğitimcilik ve akademik danışmanlık ile geçen yılların birikim, deneyim ve coşkusunu bir üst seviyeye taşıyarak Vizyon Koleji projesini oluşturdu.

• ABDULKADİR ÖZBEK

Yönetim Kurulu Üyesi

ABDULKADİR ÖZBEK

Yönetim Kurulu Üyesi

Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümü mezunu. Ankara Üniversitesinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı alanında yüksek lisans yaptı. İşletme alanında doktorasına devam etmektedir. Öğrencilik yıllarında kurduğu PDA Eğitim Danışmanlık şirketiyle büyük başarılara imza attı. Türkiyenin 81 ilinde 100 üniversitede kişisel gelişim eğitimi vererek tekrarlanması güç bir rekor kırdı. Yaptığı çalışmalarla 350.000'i aşkın kişinin gelişimine katkı sağladı. 2010 yılında 44 ülkede düzenlenen Global Üniversiteli Girişimci Yarışmasının Türkiye ayağında en başarılı 10 girişimciden birisi seçildi. Eğitim sektöründeki 10 yıllık tecrübesinin ardından, sektörün önde gelen isimleriyle birlikte Vizyon Kolejini kurdu.

• ARİF KAZANCI

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü

ARİF KAZANCI

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü

Çukurova Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Çeşitli özel eğitim kurumlarında Bilgisayar Öğretmenliği yaptı. 2006 - 2014 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde bulundu. Amerika’daki devlet okullarında bilgisayar ve robotik öğretmenliği, IT uzmanlığı ve okul yöneticiliği yaptı. Robotik alanında yaptığı çalışmalarda Amerika birinciliği elde eden Kazancı, 2009 yılında Danimarka’da yapılan Robotik dünya şampiyonasında takımı ile Amerika’yı temsil etti. 2012 yılında New Mexico Eyalet valisi tarafından eğitime verdiği katkılardan dolayı onur ödülüne layık görüldü. 2014 yılında University of Texas’da Eğitim Teknolojileri üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Mobil öğrenme, uzaktan eğitim, öğretmenlerin profesyonel gelişimi, dijital vatandaşlık, robotik ve eğitimde teknoloji entegrasyonu konularında çalışmalar yapmaktadır. Microsoft Uluslararası Uzman Eğitici Eğitimcisi olan Kazancı’nın “OKUL 2.0 Eğitimde Sosyal Medya ve Mobil Uygulamalar” adlı bir kitabı bulunmaktadır. Arif Kazancı ISTE, TCEA ve iNACOL üyesidir.

• DERYA ARITULUK

Okul Öncesi ve İlkokul Direktörü

DERYA ARITULUK

Okul Öncesi ve İlkokul Direktörü

Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans mezunu. Çocukları çok sevdiği için daha öğrencilik yıllarında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde gönüllülük esasına dayalı projelerde görev alarak başladığı kariyerine, sonraları okul öncesi, özel eğitim ve rehabilitasyon kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik yaparak devam etti. Eğitimin en önemli ayağı olan okul öncesi eğitim kurumlarında yöneticilik yaptığı dönemlerde özellikle ‘’etkin öğrenme’’ uygulamaları üzerine araştırma ve çalışmalar yaptı. Daha sonraları danışmanlık ve yöneticiliğini üstlendiği ELT Akademik Danışmanlık kurumunda yurtdışında çok sayıda ülkede farklı kademelerdeki güncel eğitim uygulamalarını yakından görme, tanıma ve inceleme fırsatı buldu.

• BURCU AĞCA

Ortaokul ve Lise Direktörü

BURCU AĞCA

Ortaokul ve Lise Direktörü

Lisans eğitimini 2001 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Eğitim Programları ve Öğretimi bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisansını Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri bölümünde 2004 yılında tamamladı. Doktorasına Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Bilimleri bölümünde devam etmektedir. Burcu Ağca bugüne kadar özel eğitim kurumlarında Program ve Eğitim Koordinatörlüğü, Uluslararası Bakalorya Diploma Programı ve PYP Koordinatörlüğü, Müdür Baş Yardımcılığı gibi yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Eğitici eğitimi konusunda 14 yılı aşkın bir tecrübesi bulunan Burcu Ağca Üstün Yetenekliler Programları üzerinde de uzun yıllardır çalışmaktadır. Birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar matematik kitapları yazımında hem Program Geliştirme Uzmanı hem de yazar olarak görev almıştır. İngiltere’nin Oxford Üniversitesinde, Amerika’nın Georgia Üniversitesi Torrance Yaratıcılık Merkezinde ve bunların dışında pek çok ülkede eğitim programlarına katılmış, çok sayıda ulusal ve uluslararası konferans, çalıştay ve seminerde hem düzenleyici, hem katılımcı hem de eğitmen olarak çalışmalarda bulunmuştur.

• AYŞE ESEN

Kurumsal İletişim Sorumlusu