Vizyon Farkı

VİZYON KOLEJİNİ FARKLI KILAN ÖZELLİKLERİ

Okul seçimi çocuklarımız için vereceğimiz en önemli kararların başında geliyor. Her veli doğal olarak canından çok sevdiği en değerli varlıkları için elinden gelen en iyi eğitim ortamını sağlamaya çalışır. Birçok okul seçeneği arasından karar vermek zor olur çoğu zaman. Bu nedenle Vizyon Kolejini diğer okul alternatifleriyle karşılaştırmak isteyen velilerimiz için okulumuzun farkını anlattık.

Karşılaştırma yaparken okullar arasında kalite, nitelik ve ücret farkını oluşturan bu kriterleri mutlaka göz önünde tutmanızı önemle hatırlatırız.

ÜNİVERSİTE KONSEPTİYLE EĞİTİM

Vizyon Koleji akademik sistemi FLEXA, öğrencilerde, özyönetim becerilerini geliştirmek ve öğrenme motivasyonunu yükseltmek amacıyla bir üniversitenin öğrencisine sağladığı esnekliği ve atmosferi sağlıyor.

VİZYONER ÖĞRETMEN AKADEMİSİ

Dünyada hiçbir yerde eğitim kalitesi, öğretmen kalitesini geçemiyor. Öğretmenlerin mesleki gelişiminin sağlanması bir okulun öğretim kalitesinin olmazsa olmaz koşuludur. Vizyoner Öğretmen Akademisi öğretmenleri üst düzey öğreticilere dönüştürüyor. Profesyonel gelişime açık yenilikçi öğretmenler Vizyon Kolejini tercih ediyor.

İNGİLİZCEYİ KONUŞTURAN OKUL

Vizyon Kolejinde uygulanan İngilizce ve modern diller öğretim programları bir Dilbilimci olan kurucumuz Cem Arıtuluk ve akademik ekibi tarafından bizzat yapılandırılmakta ve yönetilmektedir. Bu nedenle İngilizce eğitimi Vizyon Kolejinin en iddialı olduğu ve fark yarattığı alanların başında gelir.

ÖĞRENME TEKNOLOJİLERİ

Biz klasik yöntem ve araç-gereçlere göre eğitimde kolaylık ve avantaj sağladığı her alanda teknolojiyi nitelikli ve verimli kullanırız. Eğitim teknolojilerini araştırırız, öğreniriz, süratle uyum sağlarız, içselleştiririz, geliştiririz. Teknolojiden asla korkmayız.

EĞİTİMDEKİ VİZYON FARKI

Vizyon Kolejinde bugünün çocuklarına ''geleceğin eğitimi'' verilmektedir. Bu nedenle çoğunlukla 19 ve 20.yüzyıl anlayış ve kabullenmelerinin sergilendiği klasik eğitim kurumlarıyla  Vizyon Koleji arasında derin farklar bulunmaktadır.

ÜNİVERSİTEYE 4X4 HAZIRLIK

Vizyon Kolejinde uygulanan üst düzey üniversite hazırlık sistemi sayesinde İdealinizdeki bölüme güçlü ve iddalı bir programla hazırlanacaksınız.