Vizyona Giriş Sınavı

VİZYONA GİRİŞ SINAVI

Vizyon Koleji Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı 9 Şubat 2019 Cumartesi tarihinde İstanbul Bahçeşehir ve Beylikdüzü kampüslerimizde yapılacaktır. Antalya Kampüsümüzde 16 Şubat 2019 Cumartesi tarihinde Yüksekalan Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı Mevlana Kavşağı Muratpaşa/Antalya (75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi) adresinde yapılacaktır. İlgili adayların sınav günü 1. seans için saat 09.15'te, 2. seans için saat 13.15'te tercih ettikleri Vizyon Koleji kampüslerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfta eğitim alacak olan öğrenciler kabul edilecektir.

Vizyon Koleji Giriş Sınavı Başvuru Kılavuzu'nu indirmek için tıklayınız.

Sayın veli adayımız, sınav saatinden 45 dakika önce çocuğunuzun okulda olmasını sağlayınız. Sınava gelirken yanınızda çocuğunuzun nüfus cüzdanını, e-okuldan alınmış öğrenci belgesini ve vesikalık bir fotoğrafını getiriniz. Okul önünde oluşabilecek trafik yoğunluğu sebebi ile toplu taşıma araçları ile okula ulaşmanızı tavsiye ederiz. Sınavda başarılar dileriz.

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri
Şuanda Okuduğu Okul Tipi ?
Şuanda Okuduğu Okul ?
Öğrenci Gelecek Yıl Kaçıncı Sınıfta Okuyacak ?
Hangi kampüsümüzde eğitim görmek istersiniz?
Hangi oturuma katılmak istersiniz?