Vizyona Giriş Sınavı

VİZYONA GİRİŞ SINAVI

Vizyon Koleji öğrenci kabul ve bursluluk sınavı 10 ŞUBAT 2018 tarihinde yapılacaktır. İlgili adayların sınav günü 1. seans için saat 09:15'de 2. seans için saat 13.15'de tercih ettikleri Vizyon Koleji kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfta eğitim alacak olan öğrenciler kabul edilecektir.

Vizyon Koleji Giriş Sınavı Başvuru Kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

Sayın Veli adayımız sınav saatinden 45 dakika önce çocuğunuzun okulda olmasını sağlayınız. Sınava gelirken yanınızda çocuğunuzun nüfus cüzdanını, E-Okul’dan alınmış öğrenci belgesini ve vesikalık bir fotoğrafını getiriniz. Okul önünde oluşabilecek trafik yoğunluğu sebebi ile toplu taşıma araçları ile okula ulaşmanız tavsiye edilmektedir. Sınavda başarılar dileriz.

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri
Şuanda Okuduğu Okul Tipi ?
Şuanda Okuduğu Okul ?
Öğrenci Gelecek Yıl Kaçıncı Sınıfta Okuyacak ?
Hangi kampüsümüzde eğitim görmek istersiniz?
Hangi oturuma katılmak istersiniz?